January 04 2025 07:30:12
Nawigacja
Dzisiejsi Solenizanci
Dzisiaj aden z uytkownikw nie obchodzi urodzin
View Thread
 Print Thread
Cisza na #29
LOHEN
A by nie zaśmiecać SB tutaj każdy będzie mógł wylać swoje żale, w związku z brakiem odpowiedzi na wywołanie na #29. Pisać kiedy i o której się wołało, a potem wyciągniemy wnioski.

strychoo
Jacek : ty nie bądź taki do przodu , bo przez święta udało mi się z Tobą chwile pogadać - ale na drugi dzień już nie daliście się dopuścić do głosu .
Choć o dziwo audycja była ...
Bo zwykle to faktycznie cisza .

Czasem do południa to Piotrka jednego i drugiego idzie złapać , ale tak poza tym to lipa.

pherni
Dziwne bo wczoraj ok godziny 19 było trochę ludzi i nawet wszyscy mogli dojść do głosu Smile Michał ciebie wołam co weekend w piątki i niedziele jak przejeżdżam przez twoje okolice Grin
Mobil: JACKSON II, CB MASTER NM-500E, SANTIAGO 1200, MOTOROLA RSN-4001A
Baza: PRESIDENT LINCOLN, PAN DM-432MT, FD-1818 mod Pherni, FRQ-8F2, SIRIO NEW TORNADO 27,

Mlody
Ja 29 mam odpalone na ogół, jak mam możliwość to sie odzywam.
M/SQ9KFX / 26 CS 001

obrazki.elektroda.pl/9915927600_1371975426.jpg

http://mcmeastbourne.co.uk/
strychoo

pherni napisał(a):
Dziwne bo wczoraj ok godziny 19 było trochę ludzi i nawet wszyscy mogli dojść do głosu Smile Michał ciebie wołam co weekend w piątki i niedziele jak przejeżdżam przez twoje okolice Grin

Musisz się wcześniej awizować , a to ze względu na to , że radio mam na piętrze a życie toczy się na dolnym pokładzie.
Przy 2-ce małych dzieci nie jest możliwe siedzenie cały czas przy radiu . A nie chce dawać radia na dół - bo za dużo by moja kobita mogła usłyszeć Smile

LOHEN
A więc na przyszłość melduj wcześniej, że Cię nie ma przy radiu bo potem takie kwasy wychodzą, że Pherni woła a Cię nie ma.

OK. W tym temacie będziemy również wpisywać swoje absencje na #29.

strychoo

LOHEN napisał(a):
A więc na przyszłość melduj wcześniej, że Cię nie ma przy radiu bo potem takie kwasy wychodzą, że Pherni woła a Cię nie ma.

OK. W tym temacie będziemy również wpisywać swoje absencje na #29.

Jutro to na radio pewnie bede od jakiejś 19.00 - 20.00 . Tak ,że Pherni jak jedziesz przez okolice to wołaj ( 19, 28, 37 ).

Pioter Kalinowa
Najczęściej jestem na 19 i 29.
Jak coś to wołać -Pioter Kalinowa
Mobil-President Johnny3. President Florida .Albreht
Baza- JI,Pan DM-432MT,FRQ-7L.MotorollaRSN4001A. Srio-GPE 27 5/8, Power Supply 16.5A,Motorola RSN4001A
BAOFENG UV-5R ,NAGOYA MAG-79EL-3W

Michal Zawodzie

Mlody napisał(a):
Ja 29 mam odpalone na ogół, jak mam możliwość to sie odzywam.

ja tak samo, z tym że dodam jeszcze , ża jak ktoś do mnie doleci Smile
na 19 jestm baaaardzo rzadko , bo mnie męczy
[color=#ffff33]27.290MHz / 145.225 MHz /SR9DX[/color]

baza: Yaesu FT2D, ICOM IC208H, Diamond X510,
mobil: JFKII, ML145
APRS: ON

dx.katowice.pl
Jump to Forum
Zaloguj
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się.

Zapomniałeś/aś hasła?
Mapa burzowa Polski
142,618 unikalnych wizyt