Czy mogę się dowiedzieć, dlaczego mój ostatni post w tym wątku został przez Remiego wyedytowany w ten sposób, że nie pozostało w nim ani jedno moje słowo, a wstawiony został zupełnie inny tekst???
CHYBA COŚ JEST NIE TAK!!!
Jeśli Remi chce coś napisać, niech to firmuje swoim podpisem, a nie wkłada swoich słów w czyjeś usta, czy też klawisze.
NIE ŻYCZÊ SOBIE, ABY KTOKOLWIEK ZMIENIAŁ MOJE WYPOWIEDZI, CZY TEŻ PISAŁ COKOLWIEK W MOIM IMIENIU.
REMI - DOTARŁO TO DO CIEBIE??? BO NIE¬LE MNIE WKU...ŁES!!!
Pozdrawiam
Mirek SQ9KFW
161 KTW 036
Loc. JO90QN APRS: SQ9KFW-5
Nie rób dzisiaj tego, co jutro może za Ciebie zrobić ktoś inny.
Witajcie. Niechcący namieszałem. o ile mnie wzrok nie myli to kiedyśbyło inaczej jak pisałem posta pod inną wypowiedzią to byłem widoczny że to ja napisałem. Dziś napisałe i nawet się zastanawiałem, że mnie nie widać tlko jest post pod postem kolegi. Sory miałem dobre chęci, żeczowo odpowiedzieć na pytanie kolegi Dziura 1980. Przepraszam za zamieszanie Mam nadzieję , że koledzy się nie pogniewają.
--------------------------------------------------------------------------------
[color=#ff0099][/color]
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły....
Korzystaj z życia i tak nie wyjdziesz z niego żywy...
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników. Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.