December 29 2024 15:23:40
Nawigacja
Dzisiejsi Solenizanci
Dzisiaj aden z uytkownikw nie obchodzi urodzin
View Thread
 Print Thread
Stacje benzynowe do du...
drakomp
Tankuje LPG na różnych BP - po 10 kkm brak oznak zanieczyszczeń na filtrach, tankowałem gdzie popadnie i wtryski LPG były do czyszczenia i nadają się do wymiany.
Pozdrawiam Michał

Mlody
Ja przestałem tankować na BP chwile po zakupie Partnera. Na ich ropie robiłem 100km mniej na baku, biorąc pod uwage, że bak był na 3dni to lekka przesada.
Rychu policja ma karty paliwowe z BP na ogół Wink
BTW od dłuższego czasu tankujemy 2 diesle w Tychach na Mikołowskiej na Carefour (wcześniej był Lukoil). Niezłe paliwo.
M/SQ9KFX / 26 CS 001

obrazki.elektroda.pl/9915927600_1371975426.jpg

http://mcmeastbourne.co.uk/
Kuba Mikolow
Tylko że jeśli chodzi o LPG to większość stacji w Polsce bez względu na szyld to głównie gaz z Orlenu/Lotosa. Chyba tylko Lukoil szmugluje zza wschodniej granicy. Co innego PB i ON
BASE: Yaesu-> 817, 857, 990 | MFJ941e | J-2m | 3 band dipol 40/20/10m | delta loop 17m | 80m inv Vee
PORTABLE: 'Szalter dipol' 40/20/17/15m | delta loop 40m | Trap Vertical | Yagi 2m 4el. | 20m EFHW | GRP extra/mini DX-Wire | aku CSB 17Ah/9Ah

alice
Stacja do du... - napewno Shell w Częstochowie. Trasa DK1 Katowice - Łódź, koło Lidla. Po zatankowaniu 2 krotnym ON padły mi wtryski, o benzynie nie wspomnę. Oranżada pierwszej Kategorii. Podobna sprawa ma się z BP, które po sąsiedzku z Shellem. Auto muli nie jedzie, mniej o ponad 100 km się przejedzie na pełnym baku.
Z ostatnich obserwacji, to pogorszenie się paliwa (benzyna) na Orlenie również przy DK1 na samym wlocie do Czewy od Katosów i na Orlenie na Jagiellońskiej. Dalszy Orlen koło Tesco 95 dobre. Może to być dlatego, że są to stacje franczyzowe i dlatego jakieś mahloje są.
[color=green]BAZA : President Lincoln + Sadelta HM300 + Black Pirate 5R + Voltcraft 15A
Yaesu FT-2800M + Lafayette UVS 200 + Voltcraft 15 A

MOBIL : President Harry III + K-Po + President Colorado
Intek KT-380EE + Nagoya NL-770H
[/color]

Jump to Forum
Zaloguj
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się.

Zapomniałeś/aś hasła?
Mapa burzowa Polski
140,773 unikalnych wizyt