May 21 2025 10:37:41
Nawigacja
Dzisiejsi Solenizanci
Krzysztof
View Thread
((( DX ))) KATOWICE » Forum Grupy DX KATOWICE » TU SIÊ WITAMY!
 Print Thread
Witam:)
Lukasz8282
Witam wszystkich i pozdrawiam z Łazisk GórnychSmileJestem w trakcie zakladania domowej bazySmileRadyjko powinno dojsc w poniedzialek jeszcze sporo roboty z masztem,zalozeniem anteny i calosc zestrojicSmilePozdrawiamSmile

adam26
Witam i pozdrawiam Cię Łukaszu, to do mnie powinieneś spokojnie dolecieć Smile
73!
Mobil: Herbert I + Sirio Turbo 5000 + KL 203P + DM-432MT
Baza: K-PO DX-5000 II Generacja + 1/2 lambda
FT-7900 + J-pole 2/70
TS-480 Sat + Szalter dipol
Baofeng UV-5R

Nie dyskutuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

LOHEN
Witaj Łukasz! Na jakie radyjko czekasz?

Lukasz8282
Radio to K-PO DX-5000 II Generacja antene mam co kiedys mialem 5/8.Dopiero bede mial w poniedzialek lub najpozniej wtorek.Musze wszystko podlaczyc zrobic 3-4 metrowy masz do anteny zamontowac na kominie no i ustawic wszystko pozdrawiam.

T_T
Witam Smile ..to pewnie na Muchowiec tez dolecisz Smile

Mariusz Katowice
Hej powitać i pozdrowić Smile Fajnie że następna stacja bedzie w Łaziskach
161 KTW 005
SQ9KPM

MISIEK OLKUSZ
Witam serdecznie i czekam na łączności z kolegą w Olkuszu 73
MISIEK OLKUSZ 27,280 MHz
161KTW079
SQ9ONB 145,4875 MHz , SR9EE

Lukasz8282
Mariusz mialem znajomego z Łazisk 8 lat temu miał wywołanie na 28 tez mariusz pracowal na Jacksonie,przejezdzajac obok jego domu widze ze anteny juz brak.Sporo stacji zostało polikwidowane wtedy wlasnie wchodził internet ludzie likwidowali bazy na kozysc internetu.Teraz sytuacja zaczyna sie odmieniac przykladem moze byc DX Katowice,cb-forum.pl bardzo fajnie ze jest grupa ludzi coraz wieksza,podobaja mi sie znaki przydzielane wywoławacze to juz cos kazdy ma swoje wywolanie.Z 2 strony dzieki internetowi mozna sie wypowiedziec,doradzic,od dziecka slyszac w walkie-talkie cb chcialem miec swoja bazeSmileTakze dla mnie cb to nie tylko radio.pozdrawiam

Marcin_Mikolow
Cześć Łukasz !!!
Witamy w grupie no i kolejna bliska baza,jak Mariusz zauważył druga w grupie baza z Łazisk.
Jak postawisz antenę to zapraszam do łączności.

Pozdrawiam
161 KTW 028
Wywołanie na #19 - Marcin_Mikołów

BAZA: President Richard + Masen 5/8 + mikrofon FD 2060

Viola
witam hejka
Uniden 510xl / Sirio ML 145

Jump to Forum
Zaloguj
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się.

Zapomniałeś/aś hasła?
Mapa burzowa Polski
245,257 unikalnych wizyt