May 21 2025 10:56:35
Nawigacja
Dzisiejsi Solenizanci
Krzysztof
View Thread
((( DX ))) KATOWICE » Forum Grupy DX KATOWICE » TU SIÊ WITAMY!
 Print Thread
Witam.
elnino
Witam, jestem Grzegorz (El Nino), pochodzę z Chorzowa, tam też pracuję, mieszkam obecnie w Katowicach. Dopiero zaczynam przygodę z CB, kupiłem głównie dlatego, że sporo kursuję po ścieżkach gdzie często można napotkać na gigantyczne korki i chcąc je za wczasu omijać zaopatrzyłem się w sprzęcik, skłamałbym gdybym zaprzeczył, że to jedyny cel Smile W każdym razie, skromnie bo skromnie, ale na dzień dobry śmigam z Intek M-130 Plus i Emmerson IC-100. Antenę na pewno będę szukał inną, ta w naszej aglomeracji sprawdza się średnio.

Cóż więcej... Witam Smile

cowboy
Witam i życzę dalekich potwierdzonych:]

LOHEN
A więc witaj Grzegorz na stronie i w Grupie. A o tym co pisał Hjeniu na cb-forum.pl się nie przejmuj. Aż tak drogo nie będzie.

elnino
Cały czas przeglądam stronę i nie bardzo mogę się dowiedzieć, czym jest tak naprawdę DX Katowice. Czy to grupa stacjonarnych użytkowników, czy również do "spotkania" w mieście na radyjku? Mamy (?) jakiś kanał ? Rozumiem, że żeby móc uraczyć swój wóz wlepką trzeba by się spotkać na jakimś zlocie? Dobra sprawa z tymi naklejkami, także w razie czego piszę się na to. Smile A co do drożyzny, mi tam na razie to wystarcza Smile priorytet to dorwać kieszeń w którą pasowałoby moje radyjko, na razie leży po chamsku luzem, no a potem powoli - antena, jakiś filtr przeciwzakłóceniowy. Smile
Edited by elnino on 17-01-2011 19:25

elnino
Co tydzień którego dnia i po czym Was poznać? Smile

elnino
Ok Smile jak będę już wiedział jak z pracą to dam znać wcześniej, że przybędę, w każdym razie naklejkę można rezerwować Smile

Mariusz Katowice
najlepiej to przyjedz za spodek na ten duży parking ul.Olimpijska rozpoznasz nasz napewno po antenach i nalepkach. Co piątek godz 19 a później piwko w wiejskiej chatce
161 KTW 005
SQ9KPM

Mariusz Katowice
siebie Pfft
161 KTW 005
SQ9KPM

Miras
Ostatnio jak przyjechałem do Wiejskiej Chaty, to też już było pusto Sad
Pozdrawiam
Mirek SQ9KFW
161 KTW 036
Loc. JO90QN APRS: SQ9KFW-5
Nie rób dzisiaj tego, co jutro może za Ciebie zrobić ktoś inny.
www.fotoszok.pl/upload/4e30e736.jpg
Summits On The Air

Michal Zawodzie
Generalnie spotkania są zimą o 19:00 w Wiejskiej Chatce na Pl. Grunwaldzkim w każdy piątek.
Po zimie spotykamy sie na "Górce" za Spodkiem też w piątki ale o 18:00 potem jedziemy do Wiejskiej.Część ludzi może podjechać tylko na Górkę, a część do Wiejskiej - tak więc każdy ma szansę się spotkać.

Robi się OT.
Ten post idzie do innego działu Sprawy Org.

Edited by Michal Zawodzie on 18-01-2011 11:06
[color=#ffff33]27.290MHz / 145.225 MHz /SR9DX[/color]

baza: Yaesu FT2D, ICOM IC208H, Diamond X510,
mobil: JFKII, ML145
APRS: ON

dx.katowice.pl
ocik70
pozdrowienia dla całej grupydrink
ocik70

Dexter-Olkusz
Witaj Elnino
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

[color=#99ff33]Uniden pro 520 xl + FD 2060 + Sirio ML 145 MAG[/color]

[color=#00ff66]President Jackson I + FD 2060 + Sirio GPE 27 [/color]

[color=#ffff00]Midland CT790[/color]

www.cb-forum.pl/images/signatures/732724114d3f37d89073e.gif 73

Black
Elnino Witam serdecznie życzę jak najmniej korków Smile a przy okazji jak w niego już wpadniesz to zaglądaj na kanał 29 .

MISIEK OLKUSZ
Witam Elninio 73
MISIEK OLKUSZ 27,280 MHz
161KTW079
SQ9ONB 145,4875 MHz , SR9EE

Jump to Forum
Zaloguj
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się.

Zapomniałeś/aś hasła?
Mapa burzowa Polski
245,311 unikalnych wizyt